Socialrådgiver – KABS Stjernevang

Socialrådgiver søges til fast stilling i KABS Stjernevang

KABS Stjernevang søger en socialrådgiver pr. oktober 2022 eller snarest herefter. Der er tale om en fast stilling.

Stjernevang er et ambulant behandlingstilbud til mennesker, der har et problematisk forbrug af cannabis, feststoffer og/eller alkohol parallelt med en psykiatrisk problematik. Afdelingen har aktuelt tilknyttet 240 brugere, hvor en del også er under 18 år.

Stjernevang tilbyder udredning og behandling, som både retter sig mod misbruget og den psykiatriske lidelse. Personalet er tværfagligt sammensat og består foruden en afdelingsleder, en souschef og en behandlingskoordinator af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, socialrådgivere, psykologer, musikterapeut, speciallæger i psykiatri og administrative medarbejdere. Vi har til huse i attraktive lokaler tæt på Valby Station.

Sammen med dine kommende kollegaer har du en betydelig rolle i forhold til afdelingens daglige drift. Du skal fungere som behandler for en gruppe borgere, hvor du bl.a. skal medvirke til at udføre, dokumentere, koordinere, delegere og følge op på den enkelte brugers behandling, i samarbejde med det tværfaglige team, de pårørende samt den kommunale myndighed.

Vi søger en kollega der er uddannet socialrådgiver og har tidligere erfaring med behandling fra ansættelser på misbrugsområdet eller psykiatrien. Du har lyst til tværfagligt og tværsektorielt samarbejde, og har forståelse for vigtigheden af dokumentation.  Det er vigtigt, at du har psykiatrisk erfaring samt kendskab til marginaliserede grupper, herunder erfaring med misbrugs- og gruppebehandling.  Da behandlingen tager udgangspunkt i den kognitive metode, ACT, DAT og MI, vil det være en fordel hvis du har erfaring med mindst en af disse tilgange.

Vi forventer, at du har et godt overblik og en struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen og kan tænke og arbejde innovativt, særligt fordi hverdagen ofte indebærer håndtering af mange forskellige komplicerede opgaver på én gang. Du skal have gode formidlingsevner i såvel skrift som tale, samt kunne anvende IT på minimum brugerniveau. Desuden skal du have stor lyst til at arbejde teambaseret og tværfagligt, da du vil indgå i et behandlingsteam der arbejder tæt sammen om de forskellige opgaver i behandlingsarbejdet.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med et højt fagligt niveau og med mange udfordringer. En innovativarbejdsplads, hvor der er plads til dine ideer og indflydelse på udviklingen af tilbuddet.

Afdelingen har regelmæssig supervision, og der vil være en høj grad af selvtilrettelæggelse ifht. div. arbejdsopgaver samt mulighed for deltagelse i div. kurser og konferencer.

Arbejdstiden er 37 timer ugl., og stillingen besættes efter gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn.  Ansøgningsfrist er den 22.august 2022 kl. 12:00. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 29.august 2022.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afd.leder Heidi Gøtze, tlf. 45 11 75 25 eller mail heidi.gotze@glostrup.dk.

KABS indhenter børne- og straffeattest efter gældende regler i Glostrup kommune.

Brug for hjælp? Kontakt os