HAR DU PROBLEMER MED STOFFER?

Når du først bruger stoffer bør du kende risikoen, og du bør kende de faresignaler, der kan være forskellen på, hvem der kontrollerer dit stofbrug – dig eller en afhængighed af stofferne. Du kan nemlig ikke altid være sikker på, hvordan en konkret portion stof påvirker dig, da det aktive indhold i illegale stoffer ofte varierer fra gang til gang.

BEHANDLING TIL ALLE

KABS tilbyder rusmiddelbehandling til alle, det gælder sig både børn, unge og voksne, samt behandling rettet både mod alkohol og stoffer.

KABS har specialiserede afdelinger med fokus på fx. behandling af børn og unge, behandling af opioidafhængighed, heroin-behandling, udkørende behandling samt dobbeltdiagnosebehandling – der er rusmiddelbehandling og samtidig psykiatrisk behandling.

KABS vil være den førende leverandør af misbrugsbehandling, der kan skræddersy behandling efter behov.
Vi har naturligvis rammer, men de er brede og fleksible.

DU HAR FRIT VALG

Du har frit valg af behandlingssted. Når du er visiteret til en rusmiddelbehandling af din hjemkommune, kan du vælge at modtage denne behandling på andre behandlingssteder. Vi vejleder og hjælper dig gerne hvis du ønsker at flytte din behandling.

Hvis du får substitutionsmedicin som en del af din behandling, så har du ret til selv at vælge, hvor du får din lægelige behandling. Det betyder, at du kan henvende dig, der hvor du gerne vil forsætte din lægelige behandling. Herefter vil vores personale fortælle om mulighederne for plads og eventuelle ventelister hos vores 5 behandlingsafdelinger.

Du skal dog være opmærksom på at det sted, hvor du ønsker at modtage din behandling, kan afvise dig, såfremt:

  • der ikke er plads det pågældende sted
  • lægen det pågældende sted vurderer, at din medicinske behandling ikke kan overtages i forhold til dine behandlingsbehov
  • det pågældende sted vurderer, at den nødvendige kontakt forhindres af for lang rejsetid for dig
  • du skal i heroinbehandling

BEHANDLING SOM PASSER TIL DIG

I KABS sammensætter vi rusmiddel-behandlingen sammen med dig, så den den passer bedst muligt til dig, og det er ikke et krav, at du ønsker stoffrihed for at starte i behandling. Du vil når du ønsker behandling i KABS blive henvist til den mest relevante af vores 5 afdelinger, og vil blive mødt af professionelt og erfarent personale. Vi har flere faggrupper, der kan deltage i behandlingen: herunder psykologer, psykoterapeuter, pædagoger, socialrådgivere, psykiatere, læger og sygeplejersker

Vil du høre mere – så kontakt os:

Ring os op
Tag vores Stof-test
Har du et stofmisbrug? TAG STOFTESTEN START TESTEN
KONTAKT
Har du brug for hjælp?

Så ring på 7174 9191 eller skriv til os.

Et overforbrug af rusmiddeler kan være svært at få under kontrol, derfor tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb.

Tag det første skridt og start din behandling i dag.

    RING OP