HAR DU PROBLEMER MED ALKOHOL?

Uanset om du er afhængig af alkohol eller ”bare” drikker for meget, går det udover din krop og dine omgivelser.
Vi har i KABS et behandlingstilbud, der kan hjælpe dig på vej mod at få bedre drikkevaner.

Vi oplever ofte, at de der går ind i behandlingen, opnår øget livskvalitet, mindre konflikter i deres nære relationer, samt oplever bedring på en lang række fysiske gener.

Vi hører ofte, at skridtet med at dele problemet, i sig selv medfører en enorm lettelse – da erkendelsen af problemet erstatter den negative energi der tidligere er brugt på at flygte og skjule problemet.

BEHANDLING SOM PASSER TIL DIG

I KABS sammensætter vi behandlingen, så den passer til dig. Vi arbejder hen imod din personlige alkoholmålsætning. Et mål kan også være at drikke mindre, eller opnå afholdenhed – evt. i en periode.

Du kan vælge en lokal afdeling, og vil blive mødt at professionelt og erfarent personale. Vi har flere faggrupper, der kan deltage i behandlingen, herunder læger, sygeplejersker, socialrådgivere, pædagoger, psykologer og psykiatere.

GRATIS ALKOHOLBEHANDLING

Alle har ret til gratis alkoholbehandling. Du kan få behandling i KABS uanset hvor du bor. Det er din kommune, der betaler behandlingen, men det betyder ikke, at du skal oplyse dit navn til kommunen, hvis du ikke har lyst til det. Du vælge at være anonym, overfor både kommunen og KABS,, hvis du ønsker det, så længe du ikke har behov for medicinsk behandling.

Du kan også være delvist anonym, hvor KABS kender din identitet, så vi kan understøtte behandlingen medicinsk, men med anonymitet overfor din kommnue.

Du kan også vælge at indskrive dig uden anonymitet, hvor du er kendt af både KABS og din kommune. Det har ingen indflydelse på din behandling i KABS hvad du vælger – blot kan fuld anonymitet begrænse den medicinske behandlingsmulighed.

Vil du vide mere?

Ring os op
Tag vores Alkohol-test
Drikker du for meget? TAG ALKOHOLTESTEN START TESTEN
KONTAKT
Har du brug for hjælp?

Så ring på 7174 9191 eller skriv til os.

Et overforbrug af rusmiddeler kan være svært at få under kontrol, derfor tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb.

Tag det første skridt og start din behandling i dag.

    RING OP