ALKOHOLBEHANDLING I DANMARK

Mere end 600.000 danskere drikker så meget, at det skader deres helbred, deres forhold til familie og deres arbejdsliv. Alligevel er kun en lille del i alkoholbehandling. Mange holder sig tilbage, fordi de skammer sig og er bange for at blive stemplet som ’alkoholiker’.

HAR JEG ET ALKOHOLPROBLEM?

En tommelfingerregel er, at du drikker for meget, når du selv eller dine pårørende bliver kede af det, eller bekymrede over den måde, du drikker på. Det kan være dig selv, din familie, dine venner eller kollegaer der reagerer. Det gælder uanset om du kun drikker for meget en gang i mellem, eller om det er noget, der sker hver dag.

I KABS ved vi, at alkoholproblemer kan ramme alle, og vi møder dig i øjenhøjde og uden fordomme.

BLIV NYSGERRIG HVIS DU ER I TVIVL!

Tag evt. testen nedenfor – den kan give dig et fingerpeg ifht. om du drikker i en mængde eller på en måde, der er sundhedsskadeligt.

GRATIS ALKOHOLBEHANDLING

Alle har ret til gratis alkoholbehandling. Desuden kan du være anonym, hvis du ønsker det. Du kan få behandling i KABS uanset hvor du bor. Det er din kommune, der betaler behandlingen, men det betyder ikke, at du skal oplyse dit navn til kommunen, hvis du ikke har lyst til det.

Du kan også få behandling, selv om du ønsker at stabilisere eller reducere dit forbrug af alkohol – og fx. gerne vil kunne nyde alkohol i sociale sammenhænge. Du vælger selv din alkohol-målsætning, som er styrende for din behandling.

Vil du vide mere?

RING OS OP

 

Tag vores Alkohol-test
Drikker du for meget? TAG ALKOHOLTESTEN START TESTEN
KONTAKT
Har du brug for hjælp?

Så ring på 7174 9191 eller skriv til os.

Et overforbrug af rusmiddeler kan være svært at få under kontrol, derfor tilbyder vi et skræddersyet behandlingsforløb.

Tag det første skridt og start din behandling i dag.

    RING OP