Tag på filmfestival og bryd tabuet

”Don´t fear the weid” filmfestival 11-13. September I Cinemateket, Gothersgade 55.

Film og foredrag af mennesker med levede erfaringer af at have borderline, skizofreni, depression og aspergers inde på livet.

Fokus er at bryde tabuet om psykisk sygdom. Psykisk sygdom er ikke noget fra en fremmed planet. Hver 5. af os  rammes på et tidspunkt i livet af psykisk sygdom, og så er det sådan hverdagen ser ud.

Noget er helt gratis og nogle film koster 80 kr.

Billetsalg: www. Cinemateket.dk eller telefon: 33743412

Programmet er:

Officiel åbning og rød løber med smugkig på årets kortfilmsprogram. Herefter bobler i Astabar med velkomstskål v. forfatter, Peter Øvig og initiativtager til ”Frirum i Psykiatrien”, Søren Magnussen. Tirsdag 11. september kl. 17.00.

Foredrag: ’Når hele familien bliver ramt’. Parret Nanna (EN AF OS) og Henrik Højstrøm fortæller om, hvordan man som familie tackler udfordringerne, når den ene rammes af psykisk sygdom. Onsdag 12. september kl. 18.00 i Astabar.

Foredrag: ’Ud af skizofreni’. Cindy Lund Nielsen (EN AF OS) fortæller sin hudløst ærlige historie om at leve med og komme siger over skizofreni. Onsdag 12. september kl. 20.00 i Astabar.

Rapperen Balthasar indtager Astabar. Kombineret rap og personlig fortælling om utæmmet angst, depression og misbrug. Torsdag 13. september kl. 20.00 i Astabar.

Med egne ord. Premiere på dansk kortfilmsprogram lavet af psykiatribrugere. Det eneste af sin slags i Danmark. Tirsdag 11. september kl. 18.15 og 19.45. Onsdag 12. september kl. 19.30 og 21.15. Torsdag 13. september kl. 16.30. Fredag 14. september kl. 17.30

Billetter reserveres og bestilles gennem Cinemateket. I forbindelse med gratis foredrag, film og events, så tjek gerne i programmet, om det er nødvendigt at reservere plads og afhente den gratis billet.

Se PROGRAMMET HER:

Tip: Er du PC-bruger og driller ovenstående link, kan du også hente en Program-PDF her