“Min indignation driver det, jeg laver”

”Når jeg tager ud og laver sådan noget som hos jer, så er jeg interesseret i at finde ud af, hvorfor I er samlet, hvad I skal lave, og hvad det handler om. Og så er jeg selvfølgelig interesseret i, hvordan vi indretter os i det hele taget. Jeg er meget optaget af vores omgang med hinanden – det er hele underteksten.

Det er jo vanvittig vigtigt, at vi skal passe på vores velfærdssamfund, det er ikke noget, der bare vælter ned fra lofterne af sig selv. Jeg er indigneret over narrativet om, at det f.eks. er en individuel beslutning, om man vil være stofafhængig eller ej, at det er et personligt valg. Sådan en ”liberallende” tilgang og hele det menneskesyn ejer jeg ikke, jeg sender på en anden frekvens.

Min indignation driver det, jeg laver. Satire er overdrivelsens kunst, men hvis jeg overdrev for meget, hvis jeg sagde noget, der var fuldstændigt forkert og dumt, så ville folk ikke gide høre på mig.”

        Peter Larsen aka Erna Iversen