ASPA Askovfonden


Hos KABS mener vi, at det er vigtigt at informere omkring andre relevante tilbud, som man kan benytte sig af uden for vores eget tilbud. Dette kan være tilbud som, der har forskellige aktiviteter og forløb, som kan være en god supplement til som KABS tilbyder.

Vi ønsker at sikre, at vores brugere får den bedst mulige støtte og hjælp til deres personlige udvikling og trivsel, og derfor er det vigtigt at informere om relevante tilbud, der kan være til gavn for dem. Derfor vil vi gerne fortælle omkring ASPA Askovfonden.

Hvad er AskovFonden?

ASPA AskovFondens Socialpsykiatri er en organisation, der hjælper mennesker med psykiske udfordringer ved at skabe gode fællesskaber, der kan hjælpe med at bryde isolation, ensomhed og psykisk mistrivsel. Her tilbydes en række helhedsorienterede sociale indsatser. Tilbuddene er åbne for alle over 18 år, og her er der et bredtfavnende og inkluderende fællesskab, der spænder sig bredt aldersmæssigt.

AskovFondens Café


AskovFondens Café er et mødested der er åbent fra mandag til fredag, herunder også aftenaktiviteter. Caféen er et sted, hvor man kan møde nye mennesker og opbygge nye relationer, og tilbyder en bred vifte af aktiviteter og arrangementer såsom kunstudstillinger, fritidsaktiviteter og sociale sammenkomster. Caféen er blot en af mange muligheder i København for at møde nye mennesker og opbygge nye relationer, og der findes også andre klubber og foreninger i byen, der dyrker forskellige interesser og hobbyer sammen med ligesindede.

Du kan finde Caféen her
Adresse:
Griffenfeldsgade 35, 2200 København N
Åbningstider:
AskovFondens Café: mandag-fredag kl. 10-14

Men det er ikke det eneste

AskovFonden tilbyder nemlig en bred vifte af aktiviteter og programmer, der hjælper mennesker med at overvinde udfordringer, udvikle deres færdigheder og realisere deres fulde potentiale.

Gruppeforløb


En af de mest populære aktiviteter, der tilbydes, er gruppeforløb. Disse forløb er designet til at hjælpe mennesker med at udvikle deres sociale færdigheder, lære at arbejde sammen med andre og styrke deres selvværd.

NADA Café

Hos NADA Café er der mulighed for øreakupunktur, der giver ro og balance i hverdagen. Det kan være støttende ved mange ting såson: uro, angst, abstinenser og søvnproblemer. Det er et supplement til samtale- eller gruppeforløb. Kom til vores NADA-café flere gange om ugen og få nåle i ørerne for 20 kr. pr. gang. Ingen tilmelding nødvendig.

Så meget mere

ASPA tilbyder også meget andet: IT-undervisning, læse-og filosofi gruppe, krea café og skak. Disse aktiviteter er alle designet til at hjælpe mennesker med at udvikle deres færdigheder og forskellige interesser. Derudover tilbydes der også motionstilbud og weekendfællesskab, der giver mennesker mulighed for at mødes og deltage i fælles aktiviteter og oplevelser.

Askovfonden udbyder også individuelle tilbud, om der er designet til at imødekomme de specifikke behov hos enkeltpersoner. Disse tilbud inkluderer blandt andet rådgivning, coaching og terapi.

Læs mere

Leder du efter en organisation, der kan hjælpe dig med at opnå dine mål og udvikle dine færdigheder, er ASPA AskovFonden bestemt et besøg værd.
Der er også mulighed for at tilmelde sig som frivillig, læs mere omkring det og deres mange tilbud her: https://askovfonden.dk.

Men København og generelt i Danmark er der også mulighed for møde nye mennesker og opbygge sociale relationer igennem andre tilbud. Der findes en lang række klubber og foreninger, hvor man kan dyrke forskellige interesser og hobbyer sammen med ligesindede.
Hvis du er ung kan du læse mere om Ventilen som holder til i København og mange andre byer i Danmark: https://ventilen.dk/koebenhavn/

Er du ældre end Ventilens publikum har du også mulighed for at undersøge: https://www.kfumsoc.dk/faellesskab-og-omsorg-for-voksne