Topmotiveret team, der nu står og mangler en sygeplejerske

KABS KASA tilbyder integreret dobbeltdiagnosebehandling

Overvejer du at skifte arbejde og synes du det kunne være spændende at:

  • Arbejde tværfagligt i et højt specialiseret misbrugs psykiatrisk ambulatorium.
  • Have indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde.
  • Være medspiller i et positivt, anerkendende og sjovt arbejdsmiljø.
  • Have en weekend og vagtfri stilling, på 37 timer ugentligt.

 

Så findes arbejdspladsen hos os i KABS KASA, beliggende i Glostrup.

Vi er et mindre tværfagligt team bestående af en afdelingsleder og 10 ansatte; pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, psykolog, speciallæge i psykiatri og social- og sundhedsassistent.

Vi brænder alle for vores fantastiske borgergruppe, som er mennesker med psykiske udfordringer og et samtidigt aktivt misbrug. Fælles for borgergruppen er, at de udfordres af komplekse problemstillinger og kaotisk livsførelse, men med ønske om forandringer i livet.

 

Vi arbejder ud fra borgerens ønske om forandring og behandlingen identificeres og tilrettelægges i samarbejde med borgeren. Vi arbejder med faglige tilgange som MI, kognitiv adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi og er som team optaget af tilgange og tanker bag mentaliserings begrebet. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til én eller flere af disse metoder. KASA har endvidere en miljøterapeutisk café, der understøtter borgerens behandling. I caféen serveres der mad og det er her hvor relationer opstår, sociale kompetencer trænes og der er tid og hjerterum.

Vi ønsker os en fagligt velfunderet kollega, gerne med psykiatrisk erfaring og et samtidigt blik for somatiske problemstillinger samt et ønske om, at gøre en positiv forskel i arbejdet med udsatte mennesker. Du skal være velformuleret både mundtligt og skriftligt, da dokumentation er en del af det daglige arbejde. Endvidere er det vigtigt, at du besidder overblik og har en struktureret tilgang til opgavetilrettelæggelse.

 

Vil du høre mere om stillingen, om vores borgergruppe eller hvordan vi organiserer behandlingsarbejdet, så er du velkommen til at kontakte en af os; Anne, afdelingsleder 23292117 eller sygeplejerskerne Louise og Sara på 45117555 dagligt mellem 9-13.

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn. Ansøgning stillingen på linket “Ansøg” – vi glæder os til at læse den! Ansøgningsfrist mandag 25.10.21 kl. 12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag 26.10.21.

Brug for hjælp? Kontakt os