Sygeplejerske til KABS KASA

Har du lyst til at arbejde med nogle af de mest udsatte stofbrugere, med komplekse psykiatriske problemstillinger?

KABS KASA søger en sygeplejerske til en weekend- og vagtfri stilling, på 37 timer ugentligt.

Vi kan tilbyde dig:

–          En hverdag med en høj grad af medbestemmelse og fleksibilitet i hverdagen

–          At blive en del af et tværfagligt team, i et højt specialiseret misbrugspsykiatrisk ambulatorium

–          En alsidig og foranderlig arbejdsdag, hvor to dage aldrig er ens, sammensat af medicinhåndtering, individuelle samtaler, hjemmebesøg, dokumentation m.v.

–          Et arbejde hvor relationen til borgerne er i højsædet

–          Et positivt, anerkendende og sjovt arbejdsmiljø

Alt dette, og meget mere, finder du hos os i KABS KASA i Glostrup. Vi er et mindre tværfagligt team bestående af en afdelingsleder og 10 ansatte; pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, psykolog, speciallæge i psykiatri og social- og sundhedsassistenter.

Vi brænder alle for vores fantastiske borgergruppe, som er mennesker med psykiske udfordringer og et samtidigt problematisk rusmiddelforbrug. Fælles for borgergruppen er, at de udfordres af komplekse problemstillinger og kaotisk livsførelse, men med ønske om forandringer i livet.

Vi arbejder ud fra borgerens ønske om forandring og behandlingen identificeres og tilrettelægges i samarbejde med borgeren. Vores behandling er kendetegnet ved, at have god tid til det enkelt menneske. Vi arbejder med faglige tilgange som MI, kognitiv adfærdsterapi, dialektisk adfærdsterapi og er som team optaget af tilgange og tanker bag mentaliserings begrebet.

Vi ønsker os en motiveret og empatisk kollega, som har lyst til at arbejde engageret med en svært udsat, men også spændende og kompleks målgruppe.

Vil du høre mere om stillingen, vores borgergruppe eller hvordan vi arbejder, så er du velkommen til at kontakte Anne, afdelingsleder tlf. 23292117 til en uformel snak eller en kop kaffe i afdelingen.

Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn. Ansøgning stillingen på linket “Ansøg” – vi glæder os til at læse den! Ansøgningsfrist onsdag 17.08.22 kl. 12.00. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag 22.08.22.

Brug for hjælp? Kontakt os