Sygeplejerske søges til KABS Stjernevang

Sygeplejerske med erfaring indenfor dobbeltdiagnoseområdet - KABS Stjernevang Vil du være en del af vores tværfaglige team? Vi har brug for en sygeplejerske med erfaring indenfor dobbeltdiagnosebehandling.

KABS Stjernevang søger en sygeplejerske, til en fast stilling 37 timer om ugen. Du starter hos os den 1. august eller snarest herefter.

KABS Stjernevang har 10 års erfaring med behandling af unge og voksne med et problematisk forbrug af hash og feststoffer og en psykisk sårbarhed. De sidste 3 år har vi også tilbudt integreret dobbeltdiagnose behandling til mennesker med et problematisk forbrug af alkohol.

Vi søger en sygeplejerske med erfaring indenfor dobbeltdiagnoseområdet.

Behandlingen er organiseret i tværfaglige behandlingsteams og omfatter både individuelle og gruppebaserede tilbud. Behandlingen tager afsæt i det enkelte menneskes behov, og metodisk gør vi primært brug af kognitive værktøjer såsom DAT og ACT i kombination med MI. Det vil det være en fordel, hvis du har erfaring med mindst en af disse tilgange.

Vi er på udkig efter en kollega, der har fantasi og flair for utraditionelle løsninger. Du er klar i mælet og skriver kort og præcist om det, der er relevant. Du kan lide at arbejde tværfagligt, og du har let ved at strukturere din arbejdstid og prioritere opgaverne.

Din funktion vil bl.a. være primærbehandler for en del af teamets brugere, samt sundhedsfaglige opgaver. De sundhedsfaglige opgaver vil ofte være i relation til alkohol- og stofbehandlingen i afdelingen.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med et højt fagligt niveau og godt arbejdsmiljø. Der er adgang til regelmæssig coaching og ekstern supervision samt gode muligheder for kurser og faglig opdatering.

Dine kolleger består af en afdelingsleder og 21 ansatte – pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, psykologer, speciallæger i psykiatri, social- og sundhedsassistenter, psykoterapeuter, musikterapeut og sekretær.  Du kan se frem til et tæt tværfagligt samarbejde i et dynamisk team med specialiseret viden indenfor dobbeltdiagnoseområdet og med plads til dine ideer og initiativer.

Stillingen er normeret til 37 timer ugl. Du må være indstillet på at arbejde 1 dag om ugen indtil kl. 20:00, da vi har længe åbent både tirsdag, onsdag og torsdag. Tiltrædelse 1. august 2021 eller efter aftale. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Du bedes sende din ansøgning samt kopi af eksamens- og autorisationsbevis elektronisk via nedenstående link:

Ansøgningsfristen er 30-06-2021 kl. 23.59. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 27. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Heidi Gøtze tlf. 4511 7525, eller mail heidi.gotze@glostrup.dk

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×