Sygeplejerske med lyst og mod

Er du sygeplejerske med lyst og mod på at arbejde med mennesker med stof – og alkohol afhængighed? Så er det dig vi søger til en 37 timers vagtfri stilling til KABS Gentoftes ambulante stof- og alkoholbehandling.

Hos os får du et arbejde, hvor du arbejder selvstændigt – men i et flerfagligt team samt med flere sygeplejersker. Du vil opleve afvekslende sundhedsfaglige opgaver, samt behandlingssamtaler med udgangspunkt i borgernes ønske om forandring.

KABS Gentoftes målgruppe er både stof- og alkoholafhængige. De to målgrupper medfører en bred vifte af opgaver. Dette stiller krav til selvstændighed og faglig robusthed. Vi prioriterer, at der er tid til at identificere og tilrettelægge behandlingen i samarbejde med den enkelte borger. Vi arbejder blandt andet med faglige tilgange som: MI, kognitiv adfærdsterapi, DAT og ACT. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af disse metoder, men det er ikke et krav. Du vil løbende modtage nødvendig undervisning samt supervision af ekstern supervisor sammen med dine team kollegaer.

Som sygeplejerske vil du, ud over individuelle behandlingsforløb, have 1-2 dage i ugen hvor du er ansvarlig for medicinhåndtering og medicinudlevering til borgerne. Sygeplejerskerne og social – og sundhedsassistenten arbejder i tæt samarbejde med lægerne omkring de sundhedsfaglige opgaver.

Du bliver en del af et arbejdsfællesskab, hvor tillid og personlige ressourcer vægtes højt. Det mærker du ved stor frihed til selv at disponere opgaverne og træffe vigtige beslutninger.
Vi har højt til loftet, gode kolleger, madordning, og humor vægtes som en del af det daglige arbejdsmiljø. Vi har hjemme i en patriciervilla med en dejlig have, tæt ved Hellerup station.

Arbejdstiden er tænkt som flg.: Mandag-Onsdag 8-16, Torsdag 8-15 og Fredag 8-14.
Du skal søge jobbet, hvis…

–          Du har relevant erfaring du kan trække med ind i jobbet

–          Du er uddannet sygeplejerske

–          Du får dokumenteret det vigtige i dit arbejde

–          Du er god til at koordinere indsatser med kollegaer

–          Du er fortrolig med IT på brugerniveau

–          Du har lyst til at være en del af et fagligt fællesskab, der har fokus på trivsel, udvikling og er nysgerrig på nye behandlingstiltag.

–          Du er mødestabil og væltes ikke omkuld af uplanlagte arbejdsopgaver.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 8. december kl. 12:00 2021. Vi holder ansættelsessamtaler mandag d.  13. december 2021.

Straffeattest indhentes jfr. gældende regler.

Tiltrædelse pr. 1.  februar 2022 eller snarest herefter.  Ansættelse finder sted efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Du bedes vedhæfte CV samt dokumentation for uddannelse

Læs evt. mere om KABS og KABS Gentofte på www.kabs.dk – herunder vores værdigrundlag samt mere om vores behandlingstankegang i ”Årsrapport 2014”

Skulle ovenstående have vakt din interesse er du velkommen til at kontakte os:
Afdelingsleder Karen Ervolder. E-mail: karen.ervolder@glostrup.dk  Tlf.: 4511 7612

Brug for hjælp? Kontakt os