Sygeplejerske – KABS City

Vil du være en del af vores tværfaglige team? Vi har brug for en sygeplejerske med erfaring indenfor alkoholbehandling

KABS City søger en sygeplejerske, til en fast stilling 37 timer om ugen. Du starter hos os den 1. oktober eller snarest herefter.

KABS City har 11 års erfaring med behandling af unge og voksne med et problematisk forbrug af hash og feststoffer. De sidste 4 år har vi også tilbudt alkoholbehandling.

Vi søger en sygeplejerske med erfaring indenfor rusmiddelbehandling.

Behandlingen er organiseret i tværfaglige behandlingsteams og omfatter både individuelle og gruppebaserede tilbud. Behandlingen tager afsæt i det enkelte menneskes behov, og metodisk gør vi primært brug af kognitive værktøjer såsom KAT og ACT i kombination med MI. Det vil det være en fordel, hvis du har erfaring med mindst en af disse tilgange.

Vi er på udkig efter en kollega, der har fantasi og flair for utraditionelle løsninger. Du er klar i mælet og skriver kort og præcist om det, der er relevant. Du kan lide at arbejde tværfagligt og teambaseret, og du har let ved at strukturere din arbejdstid og prioritere opgaverne.

Din funktion vil bl.a. være primærbehandler for en del af teamets brugere, samt sundhedsfaglige opgaver. De sundhedsfaglige opgaver vil ofte være i relation til alkohol- og stofbehandlingen i afdelingen.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med et højt fagligt niveau og godt arbejdsmiljø. Der er adgang til regelmæssig coaching og ekstern supervision samt gode muligheder for kurser og faglig opdatering.

Dine kolleger består af en afdelingsleder, en souschef og 14 ansatte – pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, psykolog, speciallæge i almen medicin, psykoterapeuter og sekretær.  Du kan se frem til et tæt tværfagligt samarbejde i et dynamisk team med plads til dine ideer og initiativer.

Stillingen er normeret til 37 timer ugl. Du må være indstillet på at arbejde 1 dag om ugen indtil kl. 19:00, da vi har længe åbent både tirsdag, onsdag og torsdag. Tiltrædelse 1. september 2022 eller efter aftale. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn. Du bedes sende din ansøgning samt kopi af eksamens- og autorisationsbevis elektronisk via dette link:

Ansøgningsfristen er den 31.august 2022. kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler den 13.september 2022. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Heidi Gøtze tlf. 4511 7636, eller mail heidi.gotze@glostrup.dk

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

Brug for hjælp? Kontakt os