Sundhedsfaglig Souschef til KABS Hvidovre

Sundhedsfaglig souschef søges til KABS Hvidovre

KABS er en virksomhed ejet af Glostrup Kommune, som tilbyder misbrugsbehandling til børn, unge og voksne. KABS Hvidovre er et behandlingstilbud til mennesker med opioid- og/eller alkoholafhængighed til voksne. Derudover huser Hvidovre afdelingen et højt specialiseret tilbud med lægeordineret heroin behandling.

KABS Hvidovre søger pr. 1. august eller snarest derefter en souschef med sundhedsfaglig baggrund. Kan du se dig selv som medspiller i forhold til at drive en stor behandlingsafdeling og vil du bidrage til den fortsatte udvikling af heroinbehandling, så kontakt os.

KABS Hvidovre

Vi er en del af KABS og yder alkoholbehandling, konventionel substitutionsbehandling og behandling med heroin. KABS Hvidovre er således et unikt tilbud med mulighed for at kombinere konventionelle indsatser med heroinbehandling, hvilket efterspørges og bruges af brugere fra hele Sjælland. Vi er 28 kollegaer med mange forskellige fagligheder, heraf har ca. halvdelen sundhedsfaglig baggrund. Vi arbejder med evidensbaserede metoder med udgangspunkt i MI, DAT, KAT og afdelingens tilbud omfatter blandt andet:

 • Individuelle samtaler og gruppebehandling
 • Socialpædagogiske tilbud
 • Psykosomatisk fysioterapi og psykologisk behandling
 • Bistand fra socialrådgivere
 • Sundhedssamtaler, fremskudt behandling af hepatitis
 • Lægelig udredning og behandling af misbrug og psykiatriske lidelser

Jobbet

Som vores nye socúschef kommer du til at referere til afdelingslederen. Du vil sammen med den socialfaglige souschef og afdelingslederen indgå i en stærk lokal ledergruppe, der i et tæt samarbejde vil stå for afdelingens drift og udvikling. I forbindelse med udviklingen af afdelingens sundhedsfaglige tilbud vil den sundhedsfaglige souschef have ledende overlæge som stærk samarbejdspartner. Derudover er der tilknyttet flere læger i afdelingen, der er eksperter indenfor misbrugsbehandling som bil kunne bidrage ift. faglige udfordringer.

Arbejdet indbefatter kvalitetssikring, herunder udarbejdelse af sundhedsfaglige instrukser og bidrage til sundhedsfaglig udvikling af medarbejderne i afdelingen med særlig fokus på sundhedsfaglige medarbejdere. Du bliver ansvarlig for introduktion af nye sundhedsfaglige medarbejdere og for at sikre uddannelsesmiljøet for de sundhedsfaglige studerende i afdelingen. Du vil få ansvar for en række opgaver knyttet til heroinklinikken, efter du har fået den nødvendige uddannelse og oplæring.

Vi ser gerne du har følgende kompetencer:

 • Relevant sundhedsfaglig uddannelse som fx sygeplejerske og med en faglig fundering inden for misbrugsbehandling (gerne heroinbehandling), det psykiatriske eller sociale område
 • Erfaring med eller en stærk interesse for ledelse måske er du aktuelt teamkoordinator eller har en rolle som klinisk vejleder.
 • Erfaring med mennesker med alvorlig og langvarig sygdom, hvor psykiatrisk komorbiditet og adfærdsmæssige udfordringer er en del af det samlede patientbillede.
 • Erfaring med implementering/kvalitetsudvikling og gerne flair for IT
 • Vil gerne arbejde tværfagligt og teambaseret

Har du interesse i stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Rita Godske tlf. 40 35 57 28 eller afdelingsleder Carsten Munkholm tlf. 21 78 51 53, hvor du kan få en job – og kravprofil.

Er stillingen noget for dig, så send en elektronisk ansøgningen via ”søg stillingen” inden mandag d. 8. juni 2020 kl. 12:00. 1. runde ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag den 11. juni og fredag den 12. juni. 2020. 2. runde forventes afholdt 16. og 17. juni 2020.

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Ansøgningsfrist:

8. juni 2020

Brug for hjælp? Kontakt os