Psykolog – KABS Gentofte

Kan du lide at arbejde selvstændigt, men som en væsentlig del af et fællesskab?

KABS Gentofte er et ambulant, kommunalt behandlingstilbud for mennesker med rusmiddel-problematikker, herunder problematisk forbrug eller afhængighed af både stof, medicin og alkohol.

Vi søger en rutineret, autoriseret psykolog til stilling på 32 timer om ugen.
Stillingen ønskes besat pr. 1 september 2022 eller snarest derefter.

Vi har brug for, at du har øje for ressourcer, udviklingsmuligheder, samt erfaring for at skabe forandring blandt udsatte og multipelt belastede klienter. Vi vægter dit engagement i målgruppen, samt en rummelig tilgang til de ofte komplekse bagvedliggende belastninger, der har medfører et misbrug af rusmidler og/eller alkohol.

I KABS Gentofte søger vi at skille os ud på kvalitet og faglighed, hvorfor psykologkapaciteten prioriteres.
Vi søger en fagligt stærk og rutineret psykolog til både screening, terapi samt faglig sparring i vores tre behandlerteams. Det er vigtigt for os, at du har erfaring med målgruppen, og ikke skræmmes af den kompleksitet og ofte belastende eller traumatiske anamnese som vores målgruppe præges af.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med 28 kollegaer – med en afdelingsleder, souschef (også psykolog), en behandlingskoordinator, en psykologkollega, 2 afdelingslæger og en psykiatrisk speciallægekonsulent, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, social- og sundhedsassistent samt vores administrative medarbejder.

Som nye kollega får du mulighed for at arbejde med en bred vifte af problematikker og bruge alt, hvad du har lært om terapi, i et stærkt fagligt miljø. Målgruppen varierer fra mennesker med afhængighed som deres primære udfordring, til mennesker med komplekse problemstillinger, der kræver en helhedsorienteret og tværfaglig behandling. Vi ser hyppigt komorbiditet med stress, ADHD, depression, angst og senfølgeproblematikker ved traumer. Kontakten kan derfor være planlagte samtaler, men også ad hoc eller akutpræget, hvilket stiller krav til din tilgængelighed, omstillingsparathed og evne til at bevare ro og overblik.

I KABS Gentofte kommer du med dine 2 psykologkollegaer til at varetage den psykologfaglige behandling. Afdelingen har tilknyttet omkring 250 brugere. Vores behandling er i KABS Gentofte organiseret i tre tværfaglige teams; Stof, Alkohol og Det Udkørende Team. Vi lægger vægt på både tværfagligt samarbejde og monofaglige vurderinger, og tilbyder vores brugere individuelt tilrettelagt behandling. Vores psykologer, læger og psykiater fungerer på tværs af disse teams.  hvor psykolog-opgaverne bl.a. omfatter psykologfaglig screening samt vurdering af evt. psykologfagligt behandlingsbehov. Herudover naturligvis psykologfaglige samtaleforløb med brugere samt sparring med dine kollegaer i afdelingens teams.

Vi sætter pris på gode formidlingsevner i såvel skrift som tale. Er du tryg ved at tilbyde terapi på et eller flere sprog ud over dansk, kan det være en fordel – da vi har en gruppe brugere med enten engelsk eller andre sprog som kommunikationsform. Vi håber også du har flair for IT – minimum på brugerniveau.
Har du en behandlingsmæssig iværksætter i maven, giver vi også god plads til udvikling, nyskabelse og
”ad-hoc gode ideer” i vores indholdsmæssigt rummelige afdeling.

Arbejdstiden er på 32 timer ugentligt.
Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn.
Ansøgningsfrist: 18. august 2022 kl. 12:00 – vi afholder ansættelsessamtaler den 23 og 24 August 2022.

Efter gældende regler i Glostrup kommune, indhentes straffe- og evt. børneattest.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Karen Ervolder eller souschef Johannes Knigge på telefon 45 11 76 26 eller spørge via Mail: kabs.gentofte@glostrup.dk

Brug for hjælp? Kontakt os