Klinisk sygeplejespecialist til KABS Hvidovre

KABS er en virksomhed ejet af Glostrup Kommune, som tilbyder misbrugsbehandling. KABS Hvidovre er et behandlingstilbud til mennesker med opioid- og/eller alkoholafhængighed til voksne. Derudover huser Hvidovre afdelingen et højt specialiseret tilbud med lægeordineret heroin behandling.

KABS Hvidovre søger pr. 1. september eller snarest derefter en sygeplejespecialist. Kan du se dig selv som medspiller i forhold til at drive en stor behandlingsafdeling og vil du bidrage til den fortsatte udvikling af heroinbehandling? Så er det lige dig vi søger.

KABS Hvidovre

Vi er en del af KABS og yder alkoholbehandling, konventionel substitutionsbehandling og behandling med heroin. KABS Hvidovre er således et unikt tilbud med mulighed for at kombinere konventionelle indsatser med heroinbehandling, hvilket efterspørges og bruges af brugere fra hele Sjælland. Vi er ca. 30 kollegaer med mange forskellige fagligheder, heraf har ca. halvdelen sundhedsfaglig baggrund. Vi arbejder med evidensbaserede metoder med udgangspunkt i MI, DAT, KAT og afdelingens tilbud omfatter blandt andet:

 • Individuelle samtaler og gruppebehandling
 • Socialpædagogiske tilbud
 • Psykomotorisk behandling og terapi
 • Psykologisk behandling
 • Bistand fra socialrådgivere
 • Sundhedssamtaler, fremskudt behandling af hepatitis
 • Lægelig udredning og behandling af misbrug og psykiatriske lidelser

Jobbet
Som vores nye sygeplejespecialist kommer du til at referere til afdelingsleder og souschef. I forbindelse med den fortsatte udvikling af afdelingens sundhedsfaglige tilbud vil vores nye sygeplejespecialist have afdelingslederen og vores overlæge som stærke samarbejdspartner. Derudover er der tilknyttet flere læger i afdelingen, som vil kunne bidrage ift. faglige udfordringer.

Arbejdet indbefatter kvalitetssikring, herunder udarbejdelse af sundhedsfaglige instrukser og bidrage til den sundhedsfaglige udvikling af medarbejderne i afdelingen. Du bliver ansvarlig for introduktion af nye sundhedsfaglige medarbejdere og for at være med til at sikre uddannelsesmiljøet for de sundhedsfaglige studerende i afdelingen. Du vil få ansvar for en række opgaver knyttet til heroinklinikken, efter du har fået den nødvendige uddannelse og oplæring. For at få en god forståelse for arbejdsgange og hele tiden være nært med i udviklingen i afdelingen vil du skulle bidrage i driften til tider.

Vi ser gerne du har følgende kompetencer:

 • Relevant sundhedsfaglig uddannelse med en faglig fundering inden for misbrugsbehandling (gerne heroinbehandling), det psykiatriske eller sociale område
 • Erfaring med mennesker med alvorlig og langvarig sygdom, hvor psykiatrisk komorbiditet og adfærdsmæssige udfordringer er en del af det samlede patientbillede. Eks. Erfaring med en brugergruppe hvor misbrug og ustabil livsførelse er del en af hverdagen.
 • Erfaring med implementering/kvalitetsudvikling og flair for IT
 • Gerne vil arbejde tværfagligt og teambaseret samt være med til at fremme dette.
 • Gerne i besiddelse af en Master eller Kandidat uddannelse indenfor relevant område.

Har du interesse i stillingen, er du meget velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsleder Stine Hansen  tlf. 21 19 51 82.

Yderligere oplysninger om KABS findes på www.kabs.dk.

Er stillingen noget for dig, så send en elektronisk ansøgningen senest søndag d. 8 august 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 13. august 2021.

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Straffeattest indhentes efter gældende regler.

Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×