Kabs Hvidovre søger en sygeplejerske

KABS Hvidovre – er et behandlingstilbud til voksne med opioidafhængighed. Vi søger 1 dygtig sygeplejerske til et vikariat i hele 2021.

Vi søger pr. 1. januar eller snarest herefter en dygtig og engageret sygeplejerske til et vikariat indtil 31. december 2021, som vil arbejde med behandling af voksne med opioidafhængighed og bidrage til den fortsatte udvikling af heroinbehandling og afdelingens substitutionstilbud.

Har du lyst til at arbejde som misbrugsbehandler, er vi det rette sted for dig.

KABS Hvidovre

KABS Hvidovre er et specialiseret ambulant behandlingstilbud til voksne med opioid afhængighed. Vi har omkring 260 brugere indskrevet i behandlingen. Brugerne har komplekse psykosociale og medicinske udfordringer og får en kombineret socialfaglig og lægelig behandling. Vi er 30 engagerede kollegaer som er organiseret i tre tværfaglige teams bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, læger, pædagoger og socialrådgivere. Derudover er der tilknyttet psykiater, psykomotorisk kropsterapeut, psykolog, behandlingskoordinator, to souschefer samt en afdelingsleder.

Vi arbejder med evidensbaserede metoder og udover den medicinske behandling, har vi individuelle samtaler, gruppebaseret terapi, traumeterapi og miljøterapi.

Dine opgaver vil blandt andet være

  • Medicinsk behandling af brugerne, både i vores heroinklinik samt i vores substitutions udlevering.
  • Administrativt arbejde i forbindelse med håndtering af medicin og behandlingsarbejde i form af behandlingsplaner og statusrapporter.
  • Behandlingsarbejde: Behandlingssamtaler, gruppebehandling (MI/kognitiv terapi) m.m.
  • Supervision og vejledning af brugere i forbindelse med indtagelse af lægeordineret heroin.

Vi ser gerne at du har følgende kompetencer

  • Uddannet sygeplejerske
  • Erfaring med rusmiddelbehandling, psykiatri eller andet relevante område
  • Erfaring med behandlingsmæssigt arbejde
  • Kendskab til Motivational Interviewing (MI) eller kognitiv terapi
  • God til at arbejde både selvstændigt og teambaseret
  • I stand til at strukturere og have overblik over arbejdet

Vi tilbyder

At du bliver del af et spændende team og at du får et alsidigt job, med mange forskellige arbejdsopgaver og rigtig gode kollegaer.

Vi har fokus på at værne om det gode arbejdsmiljø, og personalet modtager regelmæssig supervision med ekstern supervisor.

Vi giver en grundig introduktion med mentorordning, samt relevante kurser, herunder et grundkursus i heroinbehandling samt, efter behov vores egne kurser i MI, kognitiv terapi mm.

Stillingen er på 37 timer ugentlig og med weekendvagt hver 3. weekend.

Arbejdstiden kan ligge fra klokken 8:00 – 20:00, dog primært indtil klokken 17:00.

Er stillingen noget for dig, så send en elektronisk ansøgningen via ”søg stillingen” inden fredag d 4. december 2020 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag d. 10. december 2020.

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos sundhedsfaglig souschef Stine Hansen på tlf. 21 19 51 82 eller afdelingsleder Carsten Munkholm på tlf. 21 78 51 53

Ansøgningsfrist:

4. december 2020

Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×