KABS Gentofte søger en socialrådgiver

På baggrund af øget borger tilgang søges en erfaren socialrådgiver. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2021 eller snarest derefter.

KABS Gentofte tilbyder rådgivning, udredning og ambulant behandling af stof- og alkoholborgere fra de omkringliggende kommuner. Afdelingen har tilknyttet omkring 230 borgere.

Behandlingen er organiseret i tværfaglige behandlingsteams. Du vil, i en periode, blive tilknyttet Det Udkørende Team som case manager hvorfor kørekort er en fordel. Stillingen som case manager indebærer en del koordineringsopgave for og sammen med teamets øvrige medarbejdere. For stillingen gælder det ligeledes, at du skal bidrage til borgernes samlede behandling, i tæt samarbejde med det tværfaglige team og den kommunale myndighed. Vi arbejder ud fra en anderkendende tilgang og vægter rummelighed i vores daglige arbejde.

Målgruppen varierer fra mennesker med komplekse problemstillinger, der kræver helhedsorienteret og tværfaglig behandling til mennesker med afhængighed, som deres primære udfordring. Kontakten kan derfor være planlagt, men også ad hoc og akutpræget, hvilket stiller krav til personalets tilgængelighed, omstillingsparathed og evne til at bevare overblikket.

Dine kollegaer er en afdelingsleder, souschef, behandlingskoordinator, pædagoger, socialrådgivere, sygeplejersker, psykologer, læger og en administrativ medarbejder.

Afdelingen er placeret i en patriciervilla tæt på Hellerup Station. Vi har et godt arbejdsmiljø samt en stabil personalegruppe med lang anciennitet.

Vi forventer, at du er uddannet socialrådgiver, ligeledes at du har metodisk og praktisk erfaring indenfor rusmiddelbehandling. Du skal kunne kommunikere klart i såvel skrift som tale, herunder være fortrolig med IT, da arbejdet indebærer en del skriftlig dokumentation.

Af personlige egenskaber vægter vi evne til skabe struktur og planlægning af egne, og i noget omfang teamets opgaver, samt at du formår at indgå fleksibelt og positivt i teamarbejdet.

Vi tilbyder plads til dine ideer og erfaringer i et selvstændigt og ansvarsfuldt job. Du vil få adgang til regelmæssig supervision og få mulighed for at deltagelse i faglig udvikling og kurser blandt engagerede kolleger i en spændende organisation.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 2/12 2020 kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler tirsdag d. 8/12-2020 på Callisensvej 34, 2900 Hellerup.

Du er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Karen Ervolder tlf. 4511 7612 eller mail: karen.ervolder@glostrup.dk

I forbindelse med ansættelsen vil vi anmode om straffeattest efter gældende regler.

Ansøgningsfrist:

2. december 2020

Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×