KABS City søger sygeplejerske

Vil du være en del af vores tværfaglige team? Vi har brug for en sygeplejerske med erfaring indenfor rusmiddelbehandling.

KABS City søger en sygeplejerske, til en fast stilling, med erfaring fra ambulant rusmiddelbehandling. Du starter hos os den 1.august 2023 eller snarest herefter.

KABS City har over 10 års erfaring med behandling af unge og voksne med et problematisk forbrug af hash og feststoffer. De sidste 4 år har vi også tilbudt behandling til mennesker med et problematisk forbrug af alkohol.

Vi søger en sygeplejerske med erfaring fra alkoholambulatorium eller hospitalsafdeling. Hvis du også har erfaring med behandling af stofmisbrug – er det bare et ekstra plus.

Behandlingen er organiseret i et tværfagligt behandlingsteam og omfatter både individuelle og gruppebaserede tilbud. Behandlingen tager afsæt i det enkelte menneskes behov, og metodisk gør vi primært brug af kognitive værktøjer såsom DAT og ACT i kombination med MI. Det vil det være en fordel, hvis du har erfaring med mindst en af disse tilgange.

Du kan lide at arbejde tværfagligt, og du har let ved at strukturere din arbejdstid og prioritere opgaverne, så du ikke kommer bagud.  Vi forventer desuden, at du er fortrolig med monitorering og behandling af alkoholabstinenser.

Vi er på udkig efter en kollega, der har fantasi og flair for utraditionelle løsninger. Du er klar i mælet og skriver kort og præcist om det, der er relevant.
Din funktion vil bl.a. være primærbehandler for egne brugere i teamet, samt sundhedsfaglige opgaver. De sundhedsfaglige opgaver vil ofte være i relation til alkohol- og stofbehandlingen i afdelingen.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med et højt fagligt niveau og godt arbejdsmiljø. Der er adgang til regelmæssig coaching og ekstern supervision samt gode muligheder for kurser og faglig opdatering.

Dine kolleger består af en afdelingsleder, en souschef og 13 ansatte – pædagog, socialrådgivere, sygeplejersker, psykolog, speciallæge i almen medicin, psykoterapeuter, kunstterapeut og sekretær.  Du kan se frem til et tæt tværfagligt samarbejde i et dynamisk team med specialiseret viden indenfor rusmiddelområdet og med plads til dine idéer og initiativer.

Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt. Du må være indstillet på at arbejde 1 dag om ugen indtil kl. 20:00, da vi har længe åbent både tirsdag, onsdag og torsdag. Tiltrædelse 1. august 2023 eller efter aftale. Ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Ansøgningsfristen er 15. juni 2023 kl. 12.00. Vi holder ansættelsessamtaler den 19. juni 2023. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos afdelingsleder Heidi Gøtze tlf. 4511 7636, eller mail heidi.gotze@glostrup.dk

I Glostrup kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes straffeattest og evt. børneattest.

Brug for hjælp? Kontakt os