Afdelingslæge til rusmiddelbehandling

KABS Hvidovre opnormerer med en speciallæge og søger derfor en afdelingslæge til rusmiddelbehandling. Stillingen er vagtfri og der er mulighed for deltid - er du vores nye kollega?

Du får base i alkohol- og opioid-ambulatoriet i KABS Hvidovre og får et spændende arbejde inden for socialmedicinen. Du bliver, afhængigt af dine kvalifikationer, klædt på til at varetage opgaverne gennem et skræddersyet introforløb og får en erfaren kollega som mentor som sikre at du falder godt til i KABS.

KABS består af 5 behandlingsafdelinger på tværs af København og har en kapacitet på ca. 800 ambulante pladser. KABS tilbyder diagnostik og behandling af alle former for rusmiddelafhængighed, med hovedvægt på opioider, cannabis, centralstimulantia og alkohol. Patienterne har en høj forekomst af psykiatrisk og somatisk komorbiditet. Den terapeutiske referenceramme for behandlingen er den kognitive metode (KAT/ACT/MI) og i 2021 udvider vi med traumebehandling (PE), hvor læger med interesse for terapi også uddannes.

KABS Hvidovre afdeling er normeret til knap 300 patienter, der modtager en kombineret lægelig og social behandling af alkohol/opioidafhængighed. Her vil du møde en hverdag, hvor dagen veksler mellem patientsamtaler, administrative opgaver fx udfærdigelse af recepter mm og tværfaglige møder. Vi er organiseret i tværfaglige team. Dine kolleger består af speciallæger, sygeplejersker, psykolog, socialrådgivere og socialpædagoger. KABS Hvidovre huser også et højtspecialiseret tilbud med lægeordineret heroin.

Vi er aktuelt 8 speciallæger, 1 uddannelseslæge og en række lægekonsulenter i KABS. Lægerne i KABS mødes til lægemøder hver 14 dag, hvor vi drøfter faglige problemstillinger, visitation og skiftes til at undervise hinanden. Derudover at vi løbende i kontakt med hinanden i hverdagen. I Hvidovre vil du have et tæt samarbejde med de øvrige læger i afdelingen.  Vi kan tilbyde veludstyrede klinikfaciliteter med eget kontor, elektronisk journal og sekretærhjælp til skrivning af diktater. Vi har et godt læringsmiljø med adgang til faglitteratur, tidsskrifter, eksterne kurser og konferencer.

Du kan være speciallæge i almen medicin, psykiatri, samfundsmedicin eller andet relevant speciale. Stillingen er vagtfri. Der er – afhængigt af dine præferencer – mulighed for ansættelse på deltid efter gældende overenskomst og reglerne i Ny Løn.

Ansøgningsfristen d. 6.5.2021 – kl. 16.00  Ansættelsessamtaler finder sted d. 11.5.2021  eftermiddag. Du kan få yderligere oplysninger om stillingen fra ledende overlæge Rita Godske, mobil 40 35 57 28, rita.godske@glostrup.dk

Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×