2 sygeplejersker til KABS Hvidovre

Vi søger jer, som ønsker at udvikle jeres sygeplejefaglige virke. Vi ønsker en sygeplejerske på fuldtid til fastansættelse og en sygeplejerske på ca. 32 timer til et årsvikariat.

En unik jobmulighed

Du vågner når dit vækkeur ringer, spiser altid en for hurtig morgenmad og tager altid den samme rute til arbejde hver evig eneste dag. Men dagen er alligevel speciel – for du arbejder i KABS Hvidovre – stedet, hvor ikke en dag er ens.

I det ene øjeblik kan du vejlede patienter i injektion af heroin, det næste øjeblik, har du en behandlingssamtale som primærbehandler og pludselig bliver du kaldt hen til en akut situation. Du er konstant omgivet af interessante og skæve eksistenser fra alle folkelag, men med en ting til fælles – nemlig afhængighed af opioider. Og du er her for at hjælpe dem i deres forløb og være med på deres rejse i tykt og tyndt.

For hos os bliver du ikke blot en sygeplejerske – du er også en støttepind, en grædepude og en vigtig brik, i et til tider kaotisk puslespil. Du er en slags tværfaglig blæksprutte, der har valgt at gøre en reel forskel og sætte dit aftryk i en verden og hverdag, langt de fleste har skudt en hvid pil efter.

For helt ærligt, vi er ikke for alle, men dem vi er for, er vi det bedste sted i verden for. Vi er nemlig ikke en institution med accelererede patientforløb og skæve arbejdstider. Vi er et helt specielt sted, hvor vi er så privilegerede at få lov til at arbejde med noget der er moderne, nyskabende og skadesreducerende – nemlig at behandle opioidafhængighed samt lægeordineret heroinbehandling.

Hvilket også bringer os til det allerbedste ved jobbet som sygeplejerske – nemlig vores sammenhold. For du har nu den unikke jobmulighed, at kun få kollegaer der har valgt et job af præcis de samme årsager som dig.
Hvis det lyder som noget for dig – så er det noget for dig. Bliv en del af KABS Hvidovre. Vi byder dig velkommen i en utrolig givende verden, både fagligt men også som menneske.

Vi tilbyder

 • Fastansættelse i en 37 timer og et årsvikariat på 32 timer med stabile arbejdstider og fast weekendsvagt hver 3. weekend (Arbejdstiderne kan ligge mellem klokken 8:00 – 20:00, i praksis er vores åbningstider fra klokken 8:00 – 17:00, tirsdag dog til klokken 18:00)
 • En grundig introduktion.
 • Relevante kurser, herunder det enestående grundkursus i heroinbehandling
 • Mulighed for kompetenceudvikling i fx MI og kognitiv terapi

En spændende hverdag

 • Medicinsk behandling af patienterne, både i vores heroinklinik og vores substitutionsudlevering
 • Supervision og vejledning af patienterne i forbindelse med injektion af lægeordineret Heroin
 • Blodprøvetagninger, EKG, vaccinationer, sårpleje etc.
 • Relations arbejde med de patienter som du er primærbehandler for, herunder behandlingssamtaler og gruppebehandling
 • Socialfagligt arbejde såsom udarbejdelse af behandlingsmål, herunder behandlingsplaner og statusrapporter
 • Tværfagligt arbejde med vores socialrådgivere, socialpædagoger, afdelingslæger, behandlingskoordinater, psykomotorisk kropsterapeut, psykolog og psykiater
 • Du kommer jævnligt til at stå i etiske dilemmaer, hvor du får brug for at koble din faglighed og medmenneskelighed sammen, på en helt ny måde
 • Du kommer til at udvide din menneskelige horisont, sygeplejefaglige kunstskaber og kreativitet – da mange ting i vores speciale, skal løses på de mest finurlige og snørklede måder

Vi leder efter en

 • Uddannet sygeplejerske
 • En der brænder for at arbejde med behandling af voksne med opioidafhængighed og bidrage til den fortsatte udvikling af heroinbehandling og vores afdelings substitutionstilbud
 • Gerne erfaring med rusmiddelbehandling, psykiatri eller et andet relevant speciale
 • Erfaring med socialt arbejde er en fordel
 • Kendskab til Motivational Interviewing (MI) og/eller kognitiv terapi ville være dejligt
 • Men vigtigst af alt – en der ønsker at være lige præcis her hos os

Er jobbet noget for dig?

Er stillingen noget for dig, så send os en ansøgning så vi har den torsdag d. 23. september 2021- senest kl. 24.00 . Ansættelsessamtaler forventes afholdt mandag d. 27. september 2021.  Vi ønsker vores nye kollegaer skal starte d. 1.  november 2021.

Har du spørgsmål til stillingen er velkommen til at indhente yderligere oplysninger om hos afdelingsleder Stine Hansen på tlf. 21195182

Straffeattest indhentes efter gældende regler i Glostrup kommune.

KABS Hvidovre – Hvem er vi?

Vi er, KABS Hvidovre, et specialiseret ambulant behandlingstilbud til voksne med opioidafhængighed. Vi har omkring 260 patienter indskrevet i behandlingen. Nogle af vores patienter har komplekse psykosociale og medicinske udfordringer og får en kombineret socialfaglig og lægelig behandling. Vi er omkring 30 engagerede kollegaer, som er organiseret i tre tværfaglige teams bestående af social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, læger, pædagoger og socialrådgivere. Derudover er der tilknyttet psykiater, psykomotorisk kropsterapeut, psykolog, behandlingskoordinator, souschef samt afdelingsleder.

Vi arbejder med evidensbaserede metoder og udover den medicinske behandling, har vi individuelle samtaler, gruppebaseret terapi, traumeterapi og miljøterapi.

Brug for hjælp? Kontakt os